Fysiotherapie Willemijn Botje: Gérard Nabuurs

Team

Gérard Nabuurs

Fysio-, Arbeids- en Sportfysiotherapeut

Fysiotherapeut sinds 1979, afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Arnhem.

Verbijzonderingen

Sportfysiotherapie: 1981 t/m 1987 als fysiotherapeut verbonden aan v.v. de Graafschap te Doetinchem. Handrevalidatie. ParkinsonNet regio Achterhoek i.s.m. Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Arbeidsfysiotherapeut. Binnen de praktijk is Gérard verantwoordelijk voor de automatisering.

 
Sportfysiotherapeut

Uw sportfysiotherapeut helpt dagelijks sporters met de revalidatie van hun blessure of na een operatie. Dit kan een algemene blessure zijn waardoor u niet kan sporten, maar ook een sportblessure die u heeft opgelopen tijdens het sporten en waardoor u niet kan werken.

Revalidatie of behandeling met sportfysiotherapie is vaak gericht op het herstel van blessures aan bijvoorbeeld de knie, enkel en schouder. Allereerst richten wij ons op het achterhalen van de oorzaak van uw blessure. De behandeling bestaat uit het voorlichten over de oorzaak, aard en gevolgen van uw blessure. Daarna helpen wij u met het versterken van het gewricht.

Arbeidsfysiotherapeut

De arbeidsfysiotherapeut houdt zich bezig met klachten en aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat, die mede het gevolg zijn van het werk of die het werken beperken.

De arbeidsfysiotherapeut houdt zich vooral bezig met de arbeidsrelevante problemen van de individuele werknemer. Daarmee zich onderscheidend van de bedrijfsfysiotherapeut die zich vooral richt, om het bedrijf zelf van advies te voorzien.

Om de arbeidsrelevante klacht te beoordelen wordt na een intake, waarin een functie- taak-handelingen analyse en werkgebonden factoren specifiek aan de orde komen, een plan van aanpak bepaald.